Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرونده قتل میترا استاد با معرفی محمدعلی نجفی به عنوان متهم اصلی به شعبه ۹ دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی محمدی کشکولی، برای رسیدگی ارسال شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، هفتم خردادماه، "میترا استاد" همسر دوم شهردار اسبق تهران، به ضرب دو گلوله در منزل خود به قتل رسید و عصر همان روز محمد علی نجفی شهردار اسبق پایتخت توسط پلیس در خیابان وحدت اسلامی دستگیر شد و با حضور در پلیس آگاهی تهران به قتل همسر دوم خود با انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پس از انجام تحقیقات اولیه توسط اداره آگاهی و اداره جرایم جنایی استان تهران، دادستان تهران روز سیزدهم خردادماه از صدور کیفرخواست محمدعلی نجفی خبر داد و گفت: با توجه به تکمیل تحقیقات در پرونده اتهامی آقای محمدعلی نجفی دایر بر الف- قتل عمد خانم میترا استاد ب- حمل و نگهداری سلاح غیر مجاز ج- ایراد صدمه بدنی عمدی منتهی به جرح (غیر فوتی) با تقاضای اولیای دم مبنی بر قصاص نامبرده، پرونده با صدور کیفرخواست جهت رسیدگی به دادگاه کیفری ارسال و به شعبه نهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی محمد رضا محمودی کشکولی سپرده شد.

قاضی محمدرضا محمدی کشکولی متولد آذرماه ١٣۴۵ در شیراز، دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته چرا و جرم شناسی است و هم اکنون در مقام قضایی دادگاه تجدیدنظر استان تهران مشغول به کاراست.

قاضی شناخته شده‌ای که در شعبه ۹ دادگاه کیفری یک استان تهران، از زمان ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد تاکنون، با رسیدگی به پرونده‌های جنجالی و حساسی، چون شکایت از رئیس بنیاد شهید دوران احمدی نژاد و محاکمه مدیران رسانه‌هایی، چون ایسنا، پارسینه و یالثارات الحسین، مورد توجه رسانه‌ها و مطبوعات است.


از پرونده‌های اخیری که توسط قاضی کشکولی به آن‌ها رسیدگی شد، می‌توان به پرونده دراویش و قتل مامورین نیروی انتظامی توسط محمد ثلاث و همچنین پرونده قتل دختر هشت‌ماهه‌ای به نام بنیتا قلعه‌نویی که با جریحه دار شدن حساسیت عمومی نیز همراه بود، اشاره کرد.
قاضی کشکولی در پرونده قتل کودک هشت‌ماهه، برای متهم ردیف اول، قصاص نفس بهمراه پرداخت تفاضل دیه از بیت المال توسط دادستانی کشور و برای هر دو متهم دیگر، مجازات حبس، شلاق و جریمه را در نظر گرفت.

همچنین در خصوص پرونده ناآرامی در خیابان هفتم گلستان در محله پاسداران تهران، قاضی کشکولی متهم ردیف اول را به قصاص محکوم کرد. در این پرونده گروهی از دراویش به دلیل تجمع مقابل خانه شخصیت مورد احترام خود، با اخطار مامورین نیروی انتظامی مواجه شدند که یکی از دراویش به نام محمد ثلاث با هدایت خودروی اتوبوس خود، عمدا به شهادت سه تن از مامورین نیروی انتظامی اقدام کرد. محمد ثلاث، متهم به قتل ماموران نیروی انتظامی، در شعبه نهم دادگاه کیفری ۱ تهران به ریاست قاضی محمودی کشکولی، به جنایت خود اعتراف کرد و در نهایت حکم قصاص وی در روز ۲۸ خردادماه سال گذشته اجرایی شد.  

اکنون پرونده‌ی جنجالی دیگری به شعبه نهم دادگاه کیفری یک تهران و قاصی کشکولی سپرده شده است؛ پرونده قتل همسر دوم محمد علی نجفی، شهردار اسبق تهران که مورد توجه همه اقشار مختلف جامعه قرار گرفته است و باید دید رسیدگی به پرونده قتل در دادگاه تحت ریاست او، چگونه تشکیل می‌شود و با چه حکمی به پایان می‌رسد البته که گویا اینبار کار او سخت‌تر است چرا که عده‌ای در تلاش هستند برای تسویه حساب‌های شخصی خود پرونده را سیاسی و پیچیده جلوه دهند و نجفی را به بدترین شکل ممکن، به قاضی نرفته، محاکمه کنند و عده‌ای نیز در تلاش اند تا با تهمت‌های غیر اخلاقی به مقتوله، از سنگینی جنایت وی در خصوص قتل همسرش بکاهند یا پرونده را آنقدر عادی نشان دهند که بر خلاف باور همگان منجر به تبرئه متهم شود، متهمی که خود به قتل اعتراف کرده، اما عده‌ای حرفش را تکذیب می‌کنند و می‌گویند تحت فشار‌های سیاسی به این جرم اقرار کرده است ویژه اینکه کیفرخواست صادره از سوی دادسرا در طی مدت پنج روز آماده شده است و وکلای نجفی، پرونده را برای رسانه‌ها پر از ابهام جلوه می‌دهند.  
باید دید که آیا قاضی کشکولی که پرونده رسانه‌های زیادی را پیگیری و اکثر مطبوعات را درگیر نام خود کرده است، چگونه این بازی و جنجال رسانه‌ای طرفین به نفع و صرر متهم را کنترل و بررسی می‌کند و در نهایت حکم محمد علی نجفی شهردار پرحاشیه تهران چه خواهد بود؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قاضی کشکولی میترا استاد پلیس تهران قتل بنیتا خیابان گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۱۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورات محسنی‌اژه‌ای برای صدور رأی در پرونده‌های خاص

رئیس قوه قضاییه گفت: خطاب به کلیه مراجع قضایی تأکید می‌کنم که نسبت به آن دسته از آرا که جنبه‌هایی غیر از ابعاد حقوقی و قضایی پیدا می‌کنند، نهایت دقت و توجه را داشته باشند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای؛ رئیس قوه قضاییه امروز (دوشنبه 10 اردیبهشت) طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قضایی با اشاره به ایام سالگرد شهادت حضرت امام جعفربن محمد الصادق(ع) اظهار کرد: در زمان امام صادق(ع) فرصتی برای نشر، ترویج و گسترش معارف بلند اسلامی فراهم آمد و شاگردان مبرزی از مکتب ایشان آموختند و به تبلیغ اسلام واقعی پرداختند، همچنین روز معلم و شهادت استاد شهید مرتضی مطهری را گرامی می‌داریم؛ استاد مطهری از شاگردان مکتب امام صادق(ع) و متخلق به اخلاق اسلامی بودند.

اژه‌ای در ادامه نشست امروز با برشمردن خصایص یک قاضی ابراز کرد: امر قضا، امر خطیری است؛ یک قاضی برای آنکه به حق و عدالت قضاوت کند باید دقت‌نظرِ بالایی داشته باشد و از حِلم و بردباری زیادی برای بررسی تمام ابعاد و جوانب پرونده برخوردار باشد؛ همچنین یک قاضی باید به‌صورت مرتب دانش و اطلاعات خود را به‌روز کند تا در قبال پرونده‌هایی که دربرگیرنده امور مستحدثه و جدید هستند، به قوه علم و تشخیص نائل شود؛ تاکنون تاحدودی شعب و مجتمع‌‎های قضایی ما، تخصصی شده‌اند و این مهم، هرچه بیشتر نیز محقق می‌شود؛ علی‌ای‌حال، قاضی ما باید پیوسته در باب موضوعات و مقولات کیفری و حقوقی در اموری که پرونده‌ها به او ارجاع می‌شوند، اعم از بانکی، بورسی، دریایی، محیط زیست، بین‌الملل و غیره مطالعه داشته باشد و دانش خود را به‌روز کند؛ در این زمینه بخش آموزشی قوه قضاییه نیز باید مستمراً آموزش‌های روزآمد را به قضات ما ارائه دهد.

راهکار سند تحول قوه قضاییه برای ارزیابی ادله در محاکم

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: یک قاضی علاوه بر اینکه مستمراً دانش خود را ارتقاء می‌دهد، باید اهل مشورت نیز باشد و در فهم مسئله، تشخیص مصداق و تطبیق موضوع، با صاحب‌نظران مشورت کند، همچنین قاضی ما باید به ملاحظات ناظر بر تناسب جرم و مجازات نیز اهتمام داشته باشد و مجازاتِ بازدارنده و متناسب اِعمال کند و توجه داشته باشد که این مجازات تجویزشده، موجب وهن نیز نشود.

رئیس دستگاه قضا بیان کرد: بعضاً اقدامات و آرای قضات علاوه بر جنبه‌های حقوقی و قضایی، جنبه‌های اجتماعی نیز پیدا می‌کنند؛ ولو آنکه ما نخواهیم و جزو اراده ما نیست، اما جریانات مختلف سیاسی و اجتماعی از این اقدامات و آرای ما، هرکدام بهره‌برداری‌های خود را می‌کنند؛ لذا خطاب به کلیه مراجع قضایی به‌ویژه دیوان‌عالی، دیوان عدالت اداری، رؤسای دادگستری‌ها و دادستان‌ها در سراسر کشور تأکید می‌کنم که نسبت به آن دسته از آراء و تصمیماتی که جنبه‌هایی غیر از ابعاد حقوقی و قضایی پیدا می‌کنند (و حتی در ابعاد حقوقی و قضایی، آثار بیرونی و بین‌المللی بر آنها مترتب می‌شود) نهایت دقت و توجه را داشته باشند و تصمیمات و آرای خود را مُنضَم به پیوست رسانه‌ای کنند و پیش از صدور آنها، هماهنگی‌های لازم را با مرکز رسانه قوه قضاییه به‌عمل آورند. باید توجه کنید که ممکن است پس از صدور یک قرار یا حکم یا ابلاغ، نتوان پیوست رسانه‌ای مناسبی در قبال آنها تدوین کرد؛ لذا در قبال مسائل و موضوعات قابل پیش‌بینی، قبل از اقدام، با هماهنگی مرکز رسانه، برای جلوگیری از وقوع آسیب و تبعات، پیوست رسانه‌ای مناسب را تدوین کنید.

رئیس عدلیه اظهار کرد: تأکید ما بر تدوین پیوست رسانه‌ای در قبال آراء و تصمیمات قضایی که ذوابعاد هستند بیانگر اهتمام ما به مقوله‌ افکار عمومی است؛ بنابراین ما به مقوله افکار عمومی توجه ویژه داریم و از آن غافل نمی‌شویم؛ در عین حال، تأکید داریم که قضات ما نباید قضاوت خود را بر اساس فضاسازی‌ها و جوسازی‌هایی که در فضای مجازی و غیرمجازی شکل می‌گیرد، به پیش ببرند. این فضاسازی‌ها ممکن است همیشه وجود داشته باشند و حتی تشدید نیز شوند؛ مهم آن است که معیار ما (پس از توجه به رضایت خداوند و سوگندی که یاد کرده‌ایم) قانون است. کار ما باید قانونمند و مُتقن باشد، حالا ممکن است فضاسازی هم در قبال آن صورت گیرد. بنابراین ما در قوه قضاییه نسبت به افکار عمومی به هیچ‌‎وجه بی‌توجه نیستیم، اما تابع فضاسازی‌ها، تصمیم قضایی نمی‌گیریم.

رئیس عدلیه در ادامه نشست امروز، با اشاره به استمرار جنایات سبعانه رژیم غاصب صهیونیستی در غزه، بیان کرد: صهیونیست‌ها طی هفت ماه اخیر علی‌رغم ارتکاب انواع و اقسام جنایات و نسل‌کشی در غزه و به شهادت رساندن بیش از 34 هزار انسان بیگناه که اکثر آنان زنان و کودکان هستند، به هیچ‌یک از اهداف نامشروع خود دست نیافته‌اند و امروز به برکت خون‌های ریخته شده در غزه، علاوه بر ایجاد و گسترش نفرت جهانی از رژیم صهیونیستی، یک بیداری انسانی نیز در سراسر دنیا و یک خیزش دانشجویی در کشورهای مختلف بویژه آمریکا و اروپا شکل گرفته است. نکته قابل تأمل آنکه خیزش دانشجویی شکل‌گرفته در آمریکا با خشونتی تمام‌عیار از ناحیه پلیس و دولت آمریکا مواجه شده است؛ به گونه‌ای که اگر تنها یک مورد از اقدامات خشونت‌آمیزی که نیروهای آمریکایی در قبال دانشجویان ضدصهیونیستی به کار گرفتند در ایران و یا کشورهای مشابه صورت می‌گرفت، آمریکایی‌ها معرکه به پا می‌کردند و فریاد نقض حقوق بشر سر می‌دادند.

رئیس دستگاه قضا افزود: البته به موازات گسترش نفرت جهانی از رژیم صهیونیستی، در داخل این رژیم نیز شکاف‌ها و گسست‌ها بیشتر شده است و استعفاهای سلسله‌وار سران نظامی این رژیم غاصب، بیانگر همین امر است.

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش در نشست امروز، مجدداً روز معلم را گرامیداشت و با تشریح اهمیت مقام معلم، گفت: در همه زمان‌ها، مسأله تعلیم و تربیت و نقش معلم، مقوله‌ای حائز اهمیت است؛ لکن در عصر حاضر به سبب اشتغالات بیشتری که والدین دارند، اهمیت نقش معلم و تأثیری که او می‌تواند بر دانش‌آموزان داشته باشد، مضاعف است.

رئیس دستگاه قضا همچنین با گرامیداشت روز کارگر، گفت: کارگران از ستون‌های تولید و ارائه خدمات در جامعه هستند و اگر آنها نباشند، زندگی فلج می‌شود. دو قشر مؤثر و زحمتکش کارگران و معلمان، با مشکلاتی مواجه هستند لذا ضرورت دارد نسبت به رفع مشکلات این دو قشر به‌ویژه مشکل مسکن آنها اهتمام ویژه شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • ماجرای قتل غزاله و اعدام آرمان؛ رابطه‌ای بی فرجام
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • قاضی آمریکایی ترامپ را برای توهین به دادگاه جریمه کرد
  • دستگیری سارق انباری خانه‌ها در تهران
  • جنایت عشقی در خیابان جردن
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • آتش خشم معترضان صهیونیست در خیابان‌های تل‌آویو+ فیلم
  • ماجرای عجیب قتل حسین به دست «ع» گدا
  • دستورات محسنی‌اژه‌ای برای صدور رأی در پرونده‌های خاص