Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@12:00:03 GMT

فارس گزارش می دهد مانور ژن های خوب در خیابان بهشت

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۸۲۵۸۲

فارس گزارش می دهد مانور ژن های خوب در خیابان بهشت

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، بحث شفافیت به یکی از شعارهای اصلی اصلاح طلبان در مدیریت شهری تبدیل شده و سعی می کنند در موضوعات مختلف آن را پیاده کنند. ولی این اظهارات و اقدامات تاکنون در حد شعار بوده است.

از نمونه های بارز آن می توان به دو نمونه طرح جدید ترافیک و سایت شفافیت شهرداری اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طرح ترافیک و اعطای سهمیه خبرنگاران با وجود مصوبه شورای شهر مبنی بر اعلام اسامی رسانه های مشمول طرح، تنها نام خبرنگاران بدون ذکر نام رسانه منتشر شد و معاونت حمل و نقل و ترافیک دربرابر درخواست ها مقاومت کرده است.

 

از سوی دیگر برای انتشار قرادادهای بالای یک میلیارد تومانی بر روی سایت شفافیت شهرداری، آمارهای بدون استفاده و غیرقابل استناد عرضه شده است. در حالیکه قراردادهای زیر یک میلیارد منتشر نمی شوند و بسیاری از اطلاعات منتشر شده نیز غیرشفاف و کلی هستند.

در کنار این، شواری شهر تهران در روزهای اخیر از طرحی مبنی بر عدم به کارگیری افراد فامیل مقامات و مسئولان شهری پرده برداری کرده است. اقدامی که تفاوت ماهوی با اقدامات صورت گرفته در استخدام بسیاری از نیروهای با مبنای ژن خوب دارد.

بهاره آروین، عضو شورای شهر و رئیس کمیته شفافیت این شورا در اظهارتی متناقض بحث به کارگیری خویشاوندان مدیران را به دوره های گذشته مرتبط دانسته است:« متاسفانه چندی است اخباری در خصوص انتصابات خویشاوندی در شهرداری تهران که در دوره‌های گذشته انجام شده، منتشر می شود که تصویب نهایی طرح تعارض منافع که بر عدم استخدام خویشاوندان مدیران ارشد در بدنه شهرداری تاکید دارد، می‌تواند به این موضوع پایان دهد.»

این در حالیست که در ماههای اخیر و با بر روی کار آمدن مدیریت جدید، نیروهایی از میان اصلاح طلبان و آقازاده های این طیف در پست های مهم شهرداری به کار گرفته شده اند. موضوعی آشکاری که صدای بخش دیگری از اصلاح طلبان را که نتوانسته اند از این سهمیه بهره ببرند، درآورده است.

مجید فراهانی عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه شهرداری طی سال ها گرفتار بیماری مزمن «خویشاوند گزینی» شده که به این دلیل آسیب‌های زیادی هم دیده است،گفته است: شاید این افراد شایسته باشند اما از آنجایی که افراد شایسته به دلیل ممنوعیت استخدام در شهرداری، پشت در مانده‌اند بهتر بود این خویشاوندان فضای دیگری را انتخاب می‌کردند.

 

فراهانی تصریح کرد: امیدوارم با تصویب طرح مدیریت تعارض منافع که در دست بررسی است این مسئله حل و شهرداری از شر بیماری مزمن "خویشاوندگزینی" رها شود.

سید مصطفی موسوی لاری فرزند حجت الاسلام سید عبدالواحد موسوی لاری؛ وزیر کشور دولت اصلاحات و از اعضای ارشد مجمع روحانیون مبارز یک نمونه از به کارگیری ژن های خوب در شهرداری است. وی به عنوان مدیرکل امور هماهنگی مناطق در شهرداری چند ماهی است که مشغول به کار است. این پست یکی از پست های مهم شهرداری تهران است که به این جوان دهه هفتادی سپرده شده است.

از دیگر افرادی که در پست های شهرداری گمارده شده، مرتضی مطهری به معاونت منطقه 17 شهرداری است که فرزند علی مطهری، نماینده اصلاح طلب مجلس است. در این میان محمدرضا عارف نیز عقب نیافتاده است. همسر دخترخاله محمدرضا عارف معاون شهردارمنطقه۲۲؛ خواهرزاده صدراعظم نوری عضو شورای شهر پنجم، پست معاونت ترافیک منطقه١ هستند. همچنین شهردار منطقه ۹داماد خواهر صدراعظم نوری است.

همچنین برخی از افراد نیز ژن خوب نبودند اما به واسطه ارتباط با ژن های خوب نیز در برخی از مناطق تهران پست معاونت گرفتند.

محمد علی افشانی شهردار تهران در خصوص انتصاب های فامیلی در شهرداری تهران و خرید و فروش پست در این سازمان گفت: اگر گزارش شود به طور جد با این موضوعات برخورد خواهم کرد.

وی گفت: من خودم انتصاب فامیلی نداشته ام.

وی  در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه اگر بدنه شهرداری تهران چاق شده چرا نیروهای جدید وارد می شوند، گفت: اشکالی ندارد نیروی جدید وارد شود ولی باید این افراد از ۱۰ دانشگاه برتر باشند.

از این دست پست پاشی ها و تقسیم پست ها در میان ژن های خوب و وابستگان به مدیران جدید شهری و اصلاح طلبان نامدار در یکسال اخیر بسیار بوده و به نظر می رسد شورای شهر تحت عنوان شفافیت و منع استخدام خویشاوندان مدیران در شهرداری تنها به دنبال آدرس غلط دادن به مخاطبان و افکار عمومی است. چرا که برای واقعی کردن عدالت کاری و شفافیت می بایست پست هایی که در یکسال اخیر بین اصلاح طلبان و ژن های خوب تقسیم شده یا با زدو بند و لابی برخی به بدنه شهرداری اضافه شده اند، باز پس گرفته شود و بعد از آن سخن از شفافیت گفت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۸۲۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شفافیت حقوق مدیران در راستای دانستن مردم است

عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: یکی از مصوبات شورای شهر، شفاف‌سازی حقوق و مزایای دریافتی مدیران شهرداری بود چراکه باور داریم مردم باید در جریان این موضوع و مطلع باشند و واهمه‌ای نباید داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی موسی‌الرضا حاجی‌بگلو شامگاه چهارشنبه _دوازدهم اردیبهشت_ در برنامه تلویزیونی گفت‌وگو اظهار کرد: با پیروزی انقلاب، امام راحل (ره) بر اساس احکام اسلامی، تصمیم‌گرفتند اداره امور شهر و روستا را به مردم واگذار کنند؛ چند اصل در قانون اساسی پیرامون شوراها و نقش پررنگ مردمی آمده که نشان از اهمیت شوراها دارد.

وی با بیان اینکه تشکیل این شوراها سال ۵۸ به تصویب رسید ولی جنگ‌تحمیلی مانع از تحقق آن شد و سرانجام سال ۱۳۷۸ با فرمان مقام معظم رهبری اولین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا تشکیل شد، افزود: نگاه شوراها این بوده که امورات شهر و روستا را نمایندگان مردم عهده‌دار شوند و موضوعات اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، رفاهی، آموزشی و… تأمین کنیم.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد با تاکید بر اینکه شوراها باید نگاه عدالت‌محور داشته باشند و با حضور و نقش‌آفرینی مردمی به دنبال تحقق این مهم باید باشند، گفت: در عرصه شوراهای شهر و روستا، پیوسته به‌دنبال فتح قله مشارکت مردمی هستیم ولی همچنان تا رسیدن به قله فاصله داریم؛ آنچه مسلم بوده این است که مدیران در سطوح مختلف باید شورا باور باشند.

حاجی بگلو ادامه داد: رویکرد و نگاه شورای ششم، تحقق عدالت‌محوری در شهر مشهد بوده و سعی کردیم با تعریف پروژه‌های زودبازده، نقش مردمی را در این پهنه‌ها پررنگ کنیم.

وی افزود: با همین نگاه، حدود نیمی از اعتبارات شهرداری را طی سنوات اخیر به مناطق حاشیه شهر و مناطق کم‌برخوردار بردیم و با روند کنونی، در آینده نه‌چندان دور مناطق کم‌برخوردار و حاشیه شهر در مشهد نخواهیم داشت و شاهد توزیع عادلانه ثروت شهر می‌شویم.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد پیرامون مصوبات شورا گفت: یکی از مصوبات شورای شهر، شفاف‌سازی حقوق و مزایای دریافتی مدیران شهرداری بود چراکه باور داریم مردم باید در جریان این موضوع و مطلع باشند و واهمه‌ای نباید داشته باشیم.

وی افزود: همه ما برای مردم آمده‌ایم و پرداختی‌ها هم که بر اساس قوانین و مقررات و احکام است؛ اگر شفاف نشود مردم سو ظن خواهند داشت و امیدواریم شهرداری نسبت به این موضوع اهتمام بیشتری داشته باشد.

کد خبر 749895

دیگر خبرها

  • مانور پیشگیری از آبگرفتگی احتمالی و کمک به دفع آب‌های سطحی در معابر و خیابان‌های اهواز
  • شفافیت حقوق مدیران در راستای دانستن مردم است
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • اصلاح خط لوله فاضلاب و ایمن‌سازی خیابان شهیدان کاظمی انجام شد
  • اصلاح هندسی چهارراه خیابان داوران و جلال آل‌احمد در اراک
  • معرفی نفرات برتر جشنواره کیش بهشت خانواده
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • خط لوله ۳۰۰ میلی‌متری آب شرب در خیابان علامه مجلسی اصلاح شد
  • خط لوله میلی‌متری ۳۰۰ آب شرب در خیابان علامه مجلسی اصلاح شد